Väggdekor - Tvättstuga med en tvättlina

Ny produkt

Väggdekoration med texten " Tvättstuga med en tvättlina".

Välj färg.

Storlek monterat enligt bild: ca B.40 x H.17 cm.

Material: Självhäftande vinyl. ( Matt )

Mer detaljer

334 objekt

Finns i lager

99,00 kr .

Mer information

Du kan själv välja att sätta upp ditt väggord annorlunda genom att klippa ut orden innan du sätter upp dem.

Tips. Vi tillverkar alla väggtexter själva, kontakta oss om du exempelvis vill ha texten i en annan storlek eller i ett annat teckensnitt.

Våra väggord är speciellt framtagna för att enkelt kunna placeras på de allra flesta ytor såsom väggar, möbler, fönster m.m. Väggordet är tillverkat i självhäftande vinyl av god kvalitet. Det tillverkas av oss på designs4you.

Material
Dekorationen tillverkas av självhäftande vinyl gjort av en mjuk PVC. Vinylen står emot temperaturförändringar och ändrar inte storlek. Ljuståligheten är god om den inte placeras i direkt solljus under långa perioder.

Före montering
Ytan som väggdekorationet ska sitta på måste vara ren från damm, smuts och fett innan montering. Nyligen målade ytor bör torka minst tre veckor innan montering. För mer information om Väggord, läs under Monteringsbeskrivning!!

Montering
Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp för enkel montering. Förfarandet går till ungefär som när man sätter upp ett klistermärke. Beskrivning medföljer leveransen.

Nedtagning
Motivet är mycket lätt att ta bort om det är fäst på en blank (målad eller lackad) yta. Om motivet monteras på papperstapet kan den komma att skadas vid nedtagning. Efter nedtagning kan man inte återanvända motivet igen.

11 andra produkter i samma kategori: