Frakt

Vi erbjuder alltid FRI FRAKT 

 

Leveranstid

Vår målsättning är att dina beställda varor skickas inom 1-4 arbetsdagar. 

Beställningsvaror ca 1-2 veckor.

Under semestertiden, juletider, påsk, avslutningar och vid Black Friday kan det bli en viss fördröjning av leveranser.

Vi gör allt vi kan för att du ska få dina varor så fort som möjligt. Alla personliga produkter tillverkas efter att vi fått din beställning, eftersom de skräddarsys åt dig. Du kan alltid kontakta oss om din beställning är bråkande eller något annat önskemål.

Skadade varor  När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Det är viktigt att du tar kort på paketet innan du öppnar det och även efter. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post till info@designs4you.se.

Ångerrätt och öppet köp

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

OBS. ingen ångerrätt gäller på produkter med egen tex, namn eller beställningsvaror.

Vid frågor kontakta först designs4you på info@designs4you.se innan du avser att skicka tillbaka varan.

Varan skickas tillbaka på samma sätt som du fick den emballerad. Så fort vi fått tillbaka varan och kontrollerat den, kommer vi att kreditera ditt konto med beloppet du har betalat för varan.

 

(Skicka aldrig en vara utan att kunna spåra försändelsen.)

Du som köpare står för returfrakten. 

Returadress:

Designs4you

Vättegatan 14

50641 Borås

SWEDEN

 

Återbetalning

Återbetalning är alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

Vid utnyttjande av ångerrätten återbetalas varuvärdet enligt ovan. 
Återbetalning sker så fort vi fått varan i retur och bekräftat att den är oanvänd och i oskadat skick.
Eventuella frakt- och betalningsavgifter relaterade till köpet återbetalas inte.

Reservationer 

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

 

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post info@designs4you.se). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

 

Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta.  Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 99 kr om du vill att vi skicka det igen. 

 

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal. Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm.  http://www.konsumentverket.se/ http://www.arn.se/

 

Designs4you reserverar sig för skriv & bild fel!

Designs4you innehar F- & A-skattebevis Organisations nr: SE661117573501